Paralela 45 Craiova

Adresa: Strada Theodor Aman 1, Bloc Casa Alba, parter
Nr. Reg. Com.: J16/1585/18.06.2021
CUI: RO44467254

Licenta de turism: 2439 / 07.07.2021
Polita de asigurare: IF-i 3462
Brevet Turism: 23885 / 28.08.2013
Manager Turism: Alin Angelescu

Tel.: 0351174956
E-mail: craiova@paralela45.ro

Salut, noi suntem Paralela 45 Craiova, agenția ta de turism de încredere pentru #experiențedeneuitat!

Fascinați de lumea magică a călătoriilor, am pornit în aventura de a împărtăși cu voi minunile lumii. Experiența în domeniul turismului și seriozitatea ne recomandă ca prima voastră opțiune pentru vacanțe reușite, fie că este vorba de vacanțe standard sau vacanțe personalizate. Pachete de vacanțe la mare sau la munte, sejururi în țară și străinătate, vacanțe în destinații exotice, circuite, city break-uri, turism individual sau de grup, bilete de avion, croaziere ... pentru orice tip de călătorie avem soluțiile potrivite! Mulțumim că acceptați provocarea de a descoperi destinații noi împreună și că ne dați șansa de a vă transforma visele de călătorie în realitate!

Punem calitatea pe primul plan și lucrăm zi de zi pentru a vă oferi experiențe de neuitat și amintiri de durată. Pe lângă cele mai bune oferte și recomandări și consultanță specializată, la Paralela 45 Craiova vă oferim cu fiecare interacțiune:

#1 PASIUNE
Pasiunea este forța noastră motivatoare pentru a vă transforma vacanța într-o experiență de neuitat. Ne bucurăm sincer să fim parte a călătoriei voastre reușite, iar bucuria voastră este cea mai frumoasă recompensă!

#2 EXPERIENȚĂ
Valoarea adăugată a experienței noastre cumulate de peste 32 de ani în domeniul turismului ne recomandă, iar numele brand-ului nostru ne obligă. Paralela45 a fost aleasă în fiecare an, din 2009, cea mai de încredere agenție de turism (Reader Digest - Most Trusted Brand).

#3 EXPERIENȚE UNICE
Vă facem recomandările potrivite din experiență profesională și personală, astfel încât să profitați la maxim de fiecare călătorie și să aveți parte de experiențe de neuitat!

#4 EXPERIENȚE PERSONALIZATE
Așa cum două destinații nu seamănă, nici doi călători nu sunt la fel. Punem întrebările corecte pentru a afla ce vă place și a vă oferi vacanța de vis pentru voi, familia sau grupul vostru.

#5 DIVERSITATE
În turism, cerul este limita! La noi găsiți o gamă largă de destinații pe toate continentele, pe care, cu creativitate și curaj, le putem transforma în călătorii memorabile.

Vă mulțumim că ați ales Paralela 45 Craiova!
Puneți-vă centurile de siguranță; începe călătoria! 😊

Documente Agentie

Licenta Turism
CUI
Brevet Turism
Polita Asigurare
Solicită oferta